Zameranie monetárnej politiky krajín V4 - Střelecká, Zdenka
Negatívny dopad globálnej hospodárskej krízy na svetovú ekonomiku a nové výzvy pre menové autority. Zameranie menových politík vybraných centrálnych bánk v boji proti kríze. Súčasné zameranie menových politík krajín Vyšehradskej štvorky.