Seriál : Kapitolky z kolektívneho investovania - Pilch, Ctibor, 1957-
Vybrané otázky kolektívneho investovania. Pojem podielový fond. Vymedzenie správcovskej spoločnosti. Predajný prospekt. Majetok fondu a jeho investovanie. Členenie fondov podľa investičného cieľa.