Implementácia nového systému kontrolingu v Skupine HTC - Sopóciová, Jana
Racionalizácia kontrolingových procesov a zjednotenie dátových skladov na úrovni kontrolingu. Implementácia nového systému kontrolingu v spoločnostiach HTC Group. Proces transformácie a zefektívnenie pôvodného stavu. Postupné vyprofilovanie sa centrálneho kontrolingu.