Regulační nákladové účetnictví v Deutsche Telekom - Horder, Christoph
Kontrolingová prípadová štúdia. Definovanie problému. Rámcové podmienky pre úpravu regulačného nákladového účtovníctva. Regulačné nákladové účtovníctvo v Deutsche Telekom.