Keď banka kupuje samú seba... - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Strata dôvery vo finančný sektor. Kapitálová primeranosť banky. Priebeh financovania vlastného seba. Systém financovania vzájomne prepojených osôb v bankovej praxi.