Due diligence report - eliminácia rizika obchodných transakcií - Harumová, Anna, 1955-
Príprava na vypracovanie due diligence reportu je dôležitá, pretože vypracovanie due diligence reportu je zložitý proces. Postup pri vypracovaní due diligence reportu sa skladá z troch etáp. Štandardné formy záverečného reportu. Zvýhodnenie firiem, ktoré si nechali vypracovať due diligence report.