Strany V4 i evro - Gonda, Vladimír
Vstup krajín V4 do Európskej únie a záväzok prijať euro ako jednotnú zákonnú mennu. Zavedenie eura v Slovenskej republike - podmienky prijatia eura, etapy jeho zavedenia. Príprava zavedenia eura v Českej republike. Perspektíva vstupu Poľska do eurozóny v r. 2012 alebo 2013. Maďarská ekonomika a problematika zavedenia eura. Krajiny V4 a finančná kríza.