Ochrana osobných údajov - Jaško, Jozef
Zákon o ochrane osobných údajov, na čo sa vzťahuje a na čo sa nevzťahuje. Základné dokumenty, ktoré sa ochranou osobných údajov v EÚ zaoberajú. Pojem osobný údaj, spracovanie, poskytovanie osobných údajov, prevádzkovateľ. Získavanie, likvidácia, bezpečnosť osobných údajov. Práva dotknutej osoby.