Aktuálne otázky platobnej bilancie a zahraničnej zadlženosti SR - Fifek, Edmund
Príliv priamych zahraničných investícií na Slovensko. Príjmy súvisiace s privatizáciou plynárenského priemyslu, elektrických rozvodov, Slovenskej poisťovne a ďalších spoločností. Definícia zahraničného dlhu. Rozsah a vývoj hrubej zahraničnej zadlženosti podľa jej hlavných nositeľov a porovnanie zahraničného dlhu so zahraničnými aktívami v r.2002.