Sociálne poistenie zamestnancov - Cingelová, Zuzana
Sociálne poistenie zamestnancov - nemocenské poistenie, dôchodkové poistenie, úrazové poistenie, garančné poistenie, poistenie v nezamestnanosti. Subjekty sociálneho poistenia. Spôsoby prihlásenia a odhlásenia zamestnanca z registra poistencov. Vznik, prerušenie a zánik sociálneho poistenia. Vymeriavací základ zamestnanca.