Klastre ako subjekty podporujúce inovácie a kooperáciu s výskumným sektorom - Karabašová, Ľudmila, 1982-
Význam a podstata klastrov. Klastre z európskej perspektívy. Podpora spolupráce univerzít a SAV s podnikateľským prostredím. Vlastný návrh spolupráce "akademickej pôdy" a podnikateľského sektora.