K novým trendom vo vzdelávaní manažérskych disciplín - Mečiar, Tomáš
Nevyhnutnosť zmeny spôsobu a metód vzdelávania manažérov. Už nepostačujú tradičné formy vzdelávania, je potrebné vyvinúť nové postupy, ktoré by reagovali na nové potreby nastolené komunikačnými procesmi v organizáciách začleňujúcich sa do európskeho priestoru. Na tieto požiadavky reaguje najmä oblasť business inteligence. Vzdelávanie a performance management.