Technical Reserves in the Insurance Services - Comparison of National Limits in the Selected EU Countries - Bláhová, Mária
Legislatívne doplnky pre alokáciu technických rezerv v krajinách Európskej únie. Porovnanie limitov pre alokáciu technických rezerv rámci vybraných krajín EÚ. Technické rezervy a ich alokácia v Slovenskej republike. Limity pre alokáciu technických rezerv v Českej republike. Limity pre alokáciu technických rezerv v Maďarsku. Limity pre alokáciu technických rezerv v Poľsku.