K možnostiam aplikácie didaktických hier v rozvoji sociálno-komunikačných zručností manažérov - Szarková, Miroslava, 1951-
Súčasné informácie a skúsenosti z aplikácie didaktických hier v procese výučby a rozvoja komunikačných zručností študentov EU v Bratislave, ako aj v nadstavbovom štúdiu absolventov EU v Bratislave v rámci kurzov a celoživotného vzdelávania.