Správa o dopadoch finančnej a hospodárskej krízy na ekonomiku SR a kvantifikácia fišálneho impulzu (kvartálna správa)
Dôsledky finančnej krízy sa postupne preliali z finančných trhov do reálnej ekonomiky a prostredníctvom medzinárodného obchodu sa rozšírili do celého sveta. Aktuálny ekonomický vývoj v SR - vývoj hlavných ekonomických indikátorov. Zmeny v makroekonomických prognózach MF SR. Kvantifikácia dopadov krízy na saldo verejnej správy. Kvantifikácia fiškálneho impulzu v roku 2009.