Program vyššieho využitia biomasy a slnečnej energie v domácnostiach
Stručná informácia o programe Ministerstva hospodárstva SR, ktorý slúži k naplneniu cieľov Stratégie vyššieho využitia obnoviteľných zdrojov energie v SR v oblasti výroby tepla z biomasy a slnečnej energie. Program je zameraný na podporu domácností, ktoré si nainštalujú kotol na biomasu alebo slnečné kolektory. Dotácie zo štátneho rozpočtu, podmienky poskytnutia, výška dotácie.