Analýza pravdepodobnosti vyčerpania zabezpečovacieho fondu pre jedno obdobie - Starečková, Anna
Zabezpečovacie fondy ako ďalšia alternatíva na financovanie investičného dopytu, ktorý je generovaný predvídateľnými stratami. Pravdepodobnosť vyčerpania zabezpečovacieho fondu.