Tímové rozhodovanie v tieni skupinového - Remeňová, Katarína, 1982-
Rozhodnutie ako výsledok tímového rozhodovania. Pojem tím a skupina. Správanie jednotlivcov v tíme. Efektívne rozhodnutia tímu. Synergický efekt tímu. Zostavovanie a rozvíjanie tímu.