Organization performance measurement and its influence on economic results of the organization - Lipovská, Ľudmila
Teoretické modely zahrňujúce meranie výkonnosti organizácie. Produkcia spoločnosti, ekonomické výsledky. EVA - moderná metóda hodnotenia výkonnosti organizácie. Základná kalkulácia indikátora EVA. Koncepcia ekonomického zisku. Vlastný návrh indikátora EVA.