Variabilita rizík tarifnej skupiny - Fecenko, Jozef
Variabilita rizík v tarifnej skupine, ktorá je vyjadrená pomocou variačného koeficienta, koeficienta asymetrie a koeficienta špicatosti. Analýza rozptylu celého portfólia a jeho komponenty.