Zákon o neprimeraných podmienkach v obchodných vzťahoch s komentárom - Horváth, Edmund
Zákon č. 172/2008 Z.z. o neprimeraných podmienkach v obchodných vzťahoch a o doplnení zákona SNR č. 30/1992 Zb. o SP PK v znení v znení zákona č. 55/2009 Z.z.