Moc a kouzlo manažerské diverzity - Nový, Ivan
Problémy interkultúrnej komunikácie. Interkultúrna kompetencia a jej rozvoj. Kultúrna reflexia a interkultúrne učenie. Diverzita prináša ekonomický efekt. Kultúrna identita verzus stereotypy. Rozhodujúce rozdiely - česko-nemecký príklad.