Jak komunikovat se zaměstnanci při propouštění - Urban, Jan
Nepriaznivému dopadu prepúšťania na sociálne ovzdušie podniku a motiváciu jeho zamestnancov možno do určitej miery predísť. Závisí totiž aj na spôsobe, akým sú úsporné personálne opatrenia zamestnancom tlmočené a vysvetlené i na tom, ako a na koľko sú informovaní o ďalšom vývoji podniku. Schopnosť "vodcovskej komunikácie" manažérov.