Hromadné prepúšťanie z pohľadu právnej praxe - Zukalová, Dagmar
Právna úprava hromadného prepúšťania. Čo je a čo nie je hromadné prepúšťanie. Postup pri hromadnom prepúšťaní. Povinnosti zamestnávateľa. Oprávnenia zástupcov zamestnancov. Nároky zamestnancov. Sankcie.