Slovensko musíme pre investorov udržať "sexi" príťažlivé - Marianyi, Peter
Profilový rozhovor s prezidentom Podnikateľskej aliancie Martinom Krekáčom. Jedna z hlavných ciest, ako udržať Slovensko atraktívne pre zahraničných i domácich investorov, vedie cez reformu odvodového systému. Hlavným cieľom reformy odvodového systému je jeho zjednodušenie. Parametre nového systému. Kvôli kríze by sa nemali odsúvať reformy na vedľajšiu koľaj, dlhodobé opatrenia nahrádzať krátkodobými.