Agroštruktúry vysokoprodukčného regiónu Slovenska - Némethová, Jana
Veľkosť a štruktúra poľnohospodárskej pôdy vysokoprodukčnej oblasti Slovenska, okresu Nitra. Využívanie pôdy agrosubjektami, výrobné zameranie agrosubjektov. Poľnohospodárska výroba vo vysokoprodukčnom regióne.