K problematike inflácie. - Bednár, Ján
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Príčiny vzniku inflácie. Monetárna expanzia. Nadmerný dopyt (dopytová inflácia). Vznik inflačnej medzery. Cenovo-mzdová špirála. Inflačné očakávania.