Systemic analysis of foresight ontology - Jemala, Marek
Foresight ontológia. Práca je rozdelená do piatich kapitol. Každá kapitola popisuje špeciálnu vybranú zložku foresight ontológie. V rámci synergie ide o vytvorenie synergickej analýzy tejto témy. Hranice výskumu, otázky, diskusia.