Corporate image - a tool of marketing-oriented company - Čihovská, Viera
V súčasnosti pojem imidž podniku je meradlom úspechu podniku na trhu. Komponenty imidžu podniku - podniková kultúra, podniková identita, podniková komunikácia, podnikový dizajn.