Úspora nákladov pri outsourcingu personálnych procesov - Potkány, Marek
Analýza nákladov na zabezpečenie činnosti personálneho odboru. Ekonomická dimenzia outsourcingu. Pohľad na štruktúru nákladov vybraného podniku. Stanovenie nákladov pri využití komplexného outsourcingu. Procesy a činnosti vykonávané personálnym odborom. Stanovenie kalkulačnej sadzby režijných nákladov. Porovnanie ekonomickej výhodnosti alternatívy zabezpečenia procesu "personálna administratíva a mzdová agenda"