Platobné podmienky ako prostriedok predchádzania platobnej neschopnosti - Melicheríková, Zuzana
Príčiny platobnej neschopnosti. Spôsoby ako možno predísť platobnému riziku. Platobné riziko a výber platobného nástroja.