Podpora samozamestnávania počas hospodárskej krízy - Strýčková, Jolana
Aktívne opatrenia na trhu práce podporujúce samozamestnávanie. Príspevok na podporu samostatnej zárobkovej činnosti. Príspevok na dochádzku za prácou. Príspevok na samostatnú zárobkovú činnosť. Príspevok občanovi so zdravotným postihnutím na prevádzkovanie alebo vykonávanie samostatnej zárobkovej činnosti. Čo je výhodnejšie - byť zamestnancom alebo SZČO? Praktické príklady.