Význam neverbálnej komunikácie finančného poradcu - Littvová, Zuzana
Klasifikácia neverbálnych komunikačných prostriedkov. Technika reči. Reč, oči a mimika. Pohyb v priestore a proxemika (komunikácia vzdialením a priblížením, komunikačná vzdialennosť). Úrovne proxemiky. Gestigulácia (komunikácia prostredníctvom gest). Haptika (komunikácia dotykom). Posturika (komunikácia postojom). Kinezika (komunikácia pohybom)