Daňové raje pod paľbou OECD a G20 - Bačišin, Vladimír
Dôvody prísneho prístupu G20 a OECD k daňovým systémom. Klasifikácia daňových rajov. Rozdelenie krajín na rôzne druhy daňovej transparentnosti podľa OECD. Prehľad krajín, ktoré zaviedli do svojho daňového systému štandardy OECD (biely zoznam). Prehľad krajín, ktoré oznámili, že zaviedli do svojho daňového systému štandardsy OECD, ale neaplikovali ich v dostatočnej miere (šedý zoznam).