Práva a povinnosti poistencov a platiteľov poistného na povinné verejné zdravotné poistenie - Strýčková, Jolana
Princíp povinného verejného zdravotného poistenia. Zásady povinného verejného zdravotného poistenia v Európskej únii. Práva poistenca. Povinnosti poistenca. Povinnosti zamestnávateľa, SZČO a samoplatiteľa. Platenie preddavkov a ich splatnosť. Povinnosti zdravotnej poisťovne.