Smernica Rady 2008/117/ES zo 16. decembra 2008 ...
Smernica Rady 2008/117/ES zo 16. decembra 2008, ktorou sa mení a dopĺňa Smernica 2006/112/ES o spoločnom systéme dane z pridanej hodnoty s cieľom bojovať proti daňovým podvodom spojeným s transakciami v rámci Spoločenstva