Priame zahraničné investície ako faktor ekonomického rastu v SR - Táncošová, Judita
Teoretické východisko - eklektická teória J. H. Dunninga. Podstata a formy priamych zahraničných investícií. Vývoj a súčasný stav priamych zahraničných investícií na Slovensku od roku 1993. Vývoj prílevu priamych zahraničných investícií na Slovensko do roku 2005.