Krok vpred na ceste k dosiahnutiu efektívneho súkromnoprávneho vymáhania súťažného práva-Biela kniha Európskej komisie o náhrade škody spôsobenej porušením súťažného práva - Králičková, Barbora
Analýza snáh Európskej komisie v oblasti súkromnoprávneho vymáhania súťažného práva. Iniciatívy Európskej komisie v oblasti private enforcement a analýza Bielej knihy o žalobách o náhradu škody pre porušenie antitrustových pravidiel ES.