Ako zvládnuť dopady krízy v malých a stredných podnikoch - Ježková, Renáta
Všeobecné problémy sektora MSP. Problémy MSP spôsobené finančnou krízou. Typy reakcie MSP v kríze. Súčasné trendy boja proti kríze v MSP. Ako zvládnuť finančnú krízu svojej firmy, desať rád krok za krokom... Opatrenia vlády SR voči dôsledkom finančnej krízy.