Social responsibility of trade company as a marketing tool of its image - Viestová, Kristína
Pojem sociálneho marketingu. Imidž a CSR (Corporate social responsibility). Termín Corporate social responsibility. Aktivity CSR a motivácia spoločností k CSR. Sociálna zodpovednosť obchodu, obchodnej spoločnosti. Potreba ocenenia CSR. Audit podnikových CSR aktivít nezávislou organizáciou.