Podnikanie prostredníctvom skupiny podnikov a obsah riadenia holdingu - Harumová, Anna, 1955-
Združovanie podnikov, ciele. Formy spoločného podnikania a podnikových združení. Holding - pojem, obsah, štruktúra, riadenie holdingu.