Motivujte ty, kteří prodávají - Elmer, Erik
Motivačné a vernostné programy ako možné riešenie podpory predaja a nástroj budovania značky. Odmena partnerom za aktívne ponuky značky a odmena pre koncových zákazníkov za nakupovanie. Vernostné a motivačné programy na internete. Budovanie obojstrannej komunikácie a pozitívneho vzťahu. Prínosy pre partnerov - zvyšovanie obratu a lojálnosti zákazníkov. Výhody pre zákazníkov.