Decentralizácia verejnej správy a regionálny rozvoj (európsky kontext) - Hamalová, Marta
Reforma európskeho vládnutia a národné reformy verejnej správy. Decentralizácia verejnej správy. Decentralizácia a regionalizácia krajiny. Decentralizácia a regionalizácia Slovenska. Regionálna politika Európskej únie.