Nové trendy v rozvoji marketingového manažmentu - Prno, Ignác
Potreba nového prístupu k problematike manažmentu a marketingu a ku skúmaniu riadenia sociálno-ekonomických systémov s využitím najnovších poznatkov vedy, najmä z oblasti synergetiky. Veľký význam podnikovej kultúry pri ďalšom vývoji podniku.