Pozícia Slovenska v eurozóne - Fifeková, Elena
Zhodnotenie vybraných oblastí ekonomického rastu SR, porovnanie vývoja slovenskej ekonomiky v období ostatných desiatich rokov s vývojom eurozóny. Poukázanie na rozhodujúce príčiny, ktoré ovplyvnili klesajúcu dynamiku tempa rastu slovenskej ekonomiky v súčasnom období.