Pragmatické vedenie zamestnancov k lepším výkonom - Burák, Emil
Komunikácia , správne rozhodnutia a motivácia zamestnancov. Osobný príklad vodcu. Permanentná komunikačná aktivita. Meranie výkonov. Trénovanie pracovníkov na zmenu.