RFID: namiesto eufórie vytriezvenie
Čiarový kód nás v obchodoch bude sprevádzať aj naďalej, RFID má perspektívu v iných oblastiach. Charakteristika RFID. Prednosti a nevýhody. RFID a potraviny. Budúcnosť RFID. Kombinovaná budúcnosť.