Potravinová kríza - Bisová, Karin
Štyri problémy, ktoré plynú z našej závislosti na vyčerpávajúcich sa fosílnych zrojoch a ohrozujú životy miliónov ľudí. Previazanosť týchto problémov s našou závislosťou na rope a ďalších fosílnych palivách.