Vzorec kľúčových generátorov hodnoty - Hrvoľová, Božena
Hodnota spoločnosti a z nej vyplývajúca vnútorná hodnota akcií závisí predovšetkým na schopnosti spoločnosti vyhľadávať investície, ktoré prinesú rast zisku, ktorý prevýši náklady na jej kapitál. To je podstata vzorca kľúčových generátorov hodnoty.