Application of Statistical Methods at Copper Wire Manufacturing - Hajduová, Zuzana, 1974-
Implementácia systému Six Sigma. Aplikácia metodológie. Definícia problému, meranie, analýza, návrhy na zlepšenie. Hypotézy.